Despre asumarea personală a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos

Invierea Domnului Hristos

Vă întâmpin pe toţi cu "Hristos a Înviat!"

Este realitatea ce cuprinde în sine nu numai persoana lui Iisus Hristos, a Dumnezeului-Om, ci a tuturor în Iisus Hristos. Şi în acelaşi timp mă întreb, dacă a înviat cu adevărat şi în mine, dacă eu am murit odată cu El păcatului şi am înviat odată cu El virtuţii, faptei celei bune. Şi nu ştiu ce să răspund şi atunci mă cutremur căci mi-e teamă că pentru mine El a înviat în zadar, însă încerc şi mă străduiesc să nu fie aşa!...

Citeşte mai departe: Despre asumarea personală a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos

Argeșul Ortodox - cuvânt pentru cititori

ao pdf

În anul 2001, pentru nevoile spirituale ale clerului și credincioșilor Eparhiei Argeșului, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Calinic a înființat Săptămânalul de informare bisericească, teologie și spiritualitate al Episcopiei Argeșului și Muscelului - Argeșul Ortodox.

Dacă ne gândim la dimensiunea misiunii de propovăduire a Adevărului evanghelic, pe care Biserica îl păstrează nealterat de 2000 de ani, publicația "Argeșul Ortodox" e doar un strop. Din stropi însă, revărsați din ceruri, vin și roadele pământului. Din stropi de suflet dăruit semenilor răsar roadele duhului.

Citeşte mai departe: Argeșul Ortodox - cuvânt pentru cititori